Wil jouw bedrijf meer omzet genereren via internet?

Bart Online helpt ondernemers die meer omzet uit internet willen halen!

Bajo Bouw & IJzerwerken

Laatste project

Voor Bajo Bouw & IJzerwerken heeft Bart Online de realisatie van de nieuwe website verzorgd.

Bekijk website > Meer portfolio >

 

Wat kan Bart Online voor jou betekenen

Ben jij ondernemer in de gemeente Raalte en heb je nog geen website? Of heb je een website, maar levert je dat geen resultaat op? Bart Online in Raalte helpt bedrijven om meer resultaat uit internet te halen met online marketing en effectieve websites. Dus wil jij meer klanten binnenhalen met behulp van internet?
Mail dan of bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0572 - 700 215.


Website ontwikkeling

Websites

Jouw website is een belangrijk middel om online zichtbaar te zijn. Een website werd vaak alleen gezien als online visitekaartje. Die tijd is echter wel voorbij. Jij wilt toch niet dat bezoekers alleen jouw website bekijken? Jij wilt graag dat bezoekers een contact- of offerteaanvraag doen! Bart Online bouwt vindbare websites die geoptimaliseerd zijn voor ieder formaat scherm en begeleidt je om van jouw website een verkoper te maken.

Webshop ontwikkeling

Webshops

Heb jij een fysieke winkel en wil je nu ook internet gebruiken als verkoopkanaal? Of heb jij een uniek product of dienst en wil je dit verkopen via internet? Bart Online ontwikkelt webshops en helpt je deze in te richten. De webshops worden gebouwd op basis van het open-source webwinkelsysteem Magento.

internet-marketing

Online vindbaarheid

Nadat jouw website of webshop online staat, begint eigenlijk het echte werk pas. Bezoekers komen niet vanzelf naar jouw website. Ruim 90% van de internetters zoekt online naar een product of dienst, daarom is het belangrijk om vindbaar te zijn op het internet. Bart Online kan je helpen bij het verbeteren van jouw online vindbaarheid, denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media.

Is jouw website al geschikt voor mobiel gebruik?

Bart Online bouwt websites die geoptimaliseerd zijn voor ieder formaat scherm!

Portfolio

Bajo Bouw & IJzerwerken

Bajo Bouw & IJzerwerken

Wordpress website

Bekijk website

Tolhuis 'n Tol

Tolhuis 'n Tol

Wordpress website

Bekijk website

Heijcon Metaal

Heijcon Metaal

Wordpress website

Bekijk website

12

Jaar ervaring

112

Websites in beheer

Veel regels code

Over Bart Online

Online marketing en webdesignbureau in Raalte

Een belangrijke uitvalsbasis om meer resultaat uit internet te halen is je website. Maar alleen het hebben van een website is zinloos als deze niet goed ingericht is. Er komt veel meer bij kijken om bezoekers op je website te krijgen en er voor te zorgen dat ze klant bij je worden.

Bart Online helpt ondernemers en bedrijven om daadwerkelijk meer resultaat uit Internet willen halen. Dit kan op verschillende manieren, bijv. met een nieuwe website, verbetering van de huidige website, betere vindbaarheid in Google, adverteren op Facebook of bijv. het versturen van e-mailnieuwsbrieven.

Bart Online is in 2012 (opnieuw) opgericht door Bart Pronk vanuit een passie voor digital marketing, webdesign, social media en Open Source Content Management Systemen, zoals Wordpress. Deze kennis willen wij met onze vakspecialisten delen met anderen en wij helpen bedrijven met het behalen van online resultaat. Of het nu gaat om het genereren van leads, contact aanvragen, verkopen in een webshop of informatie aanvragen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via info@bartonline.nl of telefonisch via 0572 - 700 215.

Bart Online

Wij werken met plezier voor: