Website onderhoud en support

Website onderhoud en support

Houd je WordPress website veilig en up-to-date met onderhoud en support!

Het up-to-daten houden van je website kost erg veel tijd. Tijd die je liever in je bedrijf steekt. En weet jij wat je moet doen als je website gehackt is of als een update niet goed gaat en je website offline gaat? Boostrz kan je helpen bij het onderhouden en verbeteren van je website. Zo kan jij blijven doen wat jij leuk vindt!

Laat ons het onderhoud aan jouw website verzorgen zodat jouw bedrijf kan groeien.

Je hebt veel tijd en geld in je website gestoken. Maar net als een auto heeft hij regelmatig onderhoud nodig om hem effectief te laten werken. Vertrouw je website toe aan Boostrz. Wij weten wat we doen en hebben de kennis en middelen om jouw bedrijf online te laten groeien.

“Je bent geen ondernemer geworden om je in de avonduren bezig te houden met het onderhouden van je website.”

Alle software is kwetsbaar.

Steeds meer websites worden gehackt of aangevallen. Het niet onderhouden is vergelijkbaar met niet regelmatig de olie in jouw auto verversen. Je zal niet lang blijven rijden als je geen onderhoud laat doen. Hetzelfde geldt voor websites. Een website moet altijd online zijn. Als visitekaartje van jouw bedrijf, maar vooral voor het werven van nieuwe klanten.

Kan ik het onderhoud zelf doen?

Vast! Maar onderhoud jij zelf je auto? Het up-to-date houden, back-uppen en beveiligen van je website kost veel tijd en is een terugkerend technisch en precies werk. Laat staan dat het misgaat en je website gehackt wordt. Heb jij dan de kennis en tijd om een actuele back-up terug te zetten? Werk je niet liever aan je bedrijf?

Geen zorgen!

Wij zijn dag in dag uit met websites bezig en weten er dan ook alles van. Updates uitvoeren, back-ups maken en je website beveiligen. En doordat we er elke dag mee bezig zijn, zitten we er bovenop. Wordt je website aangevallen? Dan krijgen wij direct een melding en lossen we het op. We onderhouden je website, hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

“De meeste websites worden gehackt vanwege achterstallig onderhoud. Maar je bent geen ondernemer geworden om je in de avonduren bezig te houden met het onderhouden van je website.”

Wat zit er in onze onderhoudspakketten?

Software updates

We zorgen voor het technische onderhoud van je website. We updaten WordPress en de geïnstalleerde plugins. Dagelijks worden er duizenden websites gehackt. Veelal vanwege achterstallig onderhoud.

Website back-ups

Niemand zit er op te wachten, maar iedere website kan gehackt worden. Wanneer je dan geen actuele back-up hebt, kost het veel tijd en geld om de website te herstellen. We maken wekelijks of dagelijks een back-up van jouw site. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken en kunnen wij altijd een veilige website terugzetten.

Beveiligingsmonitoring

Dagelijks zien we honderden valse inlogpogingen of andere aanvallen op websites voorbijkomen. We beschermen je website tegen deze aanvallen. Omdat we continu een oogje in het zeil houden, kunnen we ongewenst bezoek tegenhouden. Maar we zien het ook direct als je website tijdelijk offline is of wanneer deze even niet goed functioneert.

Technische ondersteuning

Kom je er even niet uit met het plaatsen van berichten op je website. Beland mail van de website in de spambox? Wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen en wil je de mogelijkheden weten? Of heb je een andere vraag over het systeem? We staan voor je klaar om te helpen.

Kleine website aanpassingen

Websites zijn nooit af! Je website moet voortdurend vernieuwd worden met nieuwe content om zichtbaar en vindbaar te blijven. Wil je een nieuw project of vacature op je website plaatsen? Stuur ons gewoon je nieuwe materiaal en we zetten het online. Zo kan jij je focussen op de dingen waar jij energie uit haalt.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een rapportage met daarin de status van je website. Welke updates wij hebben uitgevoerd, hoe het met de veiligheid staat, de snelheid en hoeveel bezoekers je website heeft gehad.

Onze onderhoud- en supportpakketten

We bieden drie verschillende plannen. Kies degene die het beste bij jou past. Zo hoef jij je niet druk te maken over het onderhoud en is je website in goede handen.

Simpel

€ 47 / per maand

Get Started

Aandacht

€ 97 / per maand

Get Started

Groei

€ 197 / per maand

Get Started

Vragen over onze onderhoud- en supportpakketten​

Weet je niet goed welk pakket bij je onderneming past? Of heb je vragen over de verschillende opties? Laat het ons weten. We leggen het je graag uit.

Mail: info@bartonline.nl

Of check hieronder de veel gestelde vragen.

Veelgestelde vragen​

Check hieronder vragen die we vaak krijgen. We hebben ze vast voor je beantwoord. Handig toch! Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waarom zou een hacker mijn website willen hacken?

Een vraag die we vaak krijgen. Een hacker heeft jouw website niet als doel, hij gebruikt kwetsbare websites ‘gewoon’ om geld te verdienen, door bijvoorbeeld linkjes te plaatsen naar websites met illegale producten. Websites met achterstallig onderhoud zijn voor hackers interessant, omdat ze gemakkelijker te hacken zijn.

Ik heb maar een kleine website, heb ik een onderhoudspakket nodig?

Kleine websites zijn bij achterstallig onderhoud net zo gevoelig voor hacks als grote websites. Het maakt de hacker niet uit hoe uitgebreid een website is. Dus ook voor kleine websites geldt dat ze goed onderhouden en beveiligd moeten worden. Voorkomen is beter dan genezen.

Toch gehackt, wat nu?

Wanneer de website ondanks alle maatregelen toch gehackt wordt, plaatsen wij een actuele back-up terug en kijken we waar de kwetsbaarheid zich bevindt. We schonen de geïnfecteerde bestanden op en zorgen dat de hack niet terugkomt.

Kan ik zelf zien of mijn website gehackt is?

Hopelijk niet, want dan hebben wij het niet op tijd gesignaleerd. En dat is soms moeilijk genoeg. Hackers hebben liever dat je niet door hebt dat de website gehackt is. Ze gaan vaak onzichtbaar te werk en plaatsen zonder dat je het doorhebt codes op je website met malware. In het ergste geval blokkeert Google dan je website totdat deze is opgeschoond.

Wat zijn kleine website aanpassingen?

Kleine website aanpassingen omvatten zaken zoals het plaatsen van een blog, vacature of project (dit is exclusief copywriting), het veranderen van een afbeelding welke is aangeleverd, het aanpassen van de inhoud op een pagina. Eigenlijk alle voorkomende dingen die je zou willen aanpassen/toevoegen op je website. Meestal zijn het taken die ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Grote aanpassingen omvatten zaken als het toevoegen van een nieuwe functionaliteit of aanpassingen aan het ontwerp. Denk hier bijvoorbeeld aan het toevoegen van een webshop, een login of het volledig wijzigen van het ontwerp. Deze dingen hebben veel meer impact op de website. Hiervoor maken we eerst een ureninschatting.

Hoeveel kleine website aanpassingen kunnen in 30 minuten worden gedaan?

In 15 minuten kunnen we 1 kleine aanpassing. In 30 minuten kunnen we ongeveer 2 of 3 kleine veranderingen uitvoeren.

Voorbeelden van kleine aanpassingen zijn:

Wanneer je een vraag hebt of iets valt onder een kleine aanpassing, laat het ons dan weten.

Wat als ik meer tijd nodig heb?

Als je een aanpassing hebt waarvoor we meer tijd nodig hebben, maken we eerst een ureninschatting. Dit factureren we als extra werk.

Mijn website is niet gebouwd door Bart Online, kunnen jullie die dan wel onderhouden?

Hoewel onze onderhoudsplannen in principe bedoeld zijn voor websites die door Bart Online zijn gebouwd, verwelkomen we graag nieuwe klanten die op zoek zijn naar een langdurige partner voor het onderhoud.

We maken in dat geval eerst een evaluatie van je website om te kijken hoe deze is opgebouwd en of we tegen eventuele problemen aanlopen. Tijdens de evaluatie maken we een back-up en doorlopen we het updateproces. We maken een lijst met eventuele problemen en verbeteringen. Op basis van jouw type website bedraagt de evaluatie een vast bedrag.

Ik heb meer websites, bieden jullie kortingen voor het beheren van meerdere website?

Als je meer dan één website hebt en je hebt al een onderhoudsplan bij ons, dan kunnen we in overleg een staffelkorting toevoegen.